maanantai 31. elokuuta 2020

Kirppislöydöt elokuulta


Elokuussa on tullut tehtyä poikkeuksellisen paljon hyviä kirppislöytöjä. Aikoihin ei ole tullutkaan laiteltua ylös, mitä kaikkea kirpputorilta on tarttunut mukaan. Edelliset kirpparilöydöt löytyvät  täältä


Kirppareilla tulee käytyä yleensä lähes viikottain, se on itselleni kiva (ja hyödyllinen) harrastus ollut teini-ikäisestä saakka. Keväällä oli pitkä hiljainen kausi, kun kirpparit olivat poikkeustoimien vuoksi kiinni. Onneksi ollaan aina ostoksissa yhden tai kaksi vuodenaikaa edellä, niin kaikkea silti kotoa löytyi. Tosin keväällä on yleensä saanut kirpparilta edullisesti seuraavan talven talvikamppeet, joten nyt keväällä ne jäivät saamatta.

Lapsille ollaan hankittu lähes kaikki käytettynä, poislukien turvalaitteet kuten turvakaukalo, turvaistuimet ja pyöräilykypärät. Myös kenkiä ostetaan kirpparilta, jos ovat hyväkuntoisia, eivätkä esimerkiksi linttaan tallattuja tai vääristä kohdista kuluneita.

Tässä vuosien saatossa olen onneksi jonkin verran oppinut, eikä enää tule ostettua juurikaan huteja lapsille. Itselle joskus kyllä.. :D
Erityisen ilahtunut olen aina esikoiselle löytyvistä vaatteista. Hän käyttää nyt kokoa 104-110, joten jemmaan olen ostanut kokoa 116. Vielä toistaiseksi on löytynyt ihan hyvin kaikkea. Toiselle lapselle harvemmin tarvitsee ostaa mitään, kun siskon jäljiltä löytyy aika hyvin kaikkea. Välillä tosin hänkin saa jotain "uutta".

Menneen kuukauden aikana me myös muutettiin, niin poikkeuksellisesti on hankittu myös muutamia sisustusjuttujakin uuteen kotiin. Listailin nyt möys arkisen tylsät löydötkin, enkä pelkästään niitä ihanimpia :) Joitakin pieniä ostoja tästä saattaa kyllä puuttua.

Elokuun kirpparilöydöt on tehty seuraavilla kirppareilla:


Femmatori, Riihimäki

Aarreaitta, Hämeenlinna

Kirpputori Helmi, Järvenpää

Oliverin kirppis, Kerava

(Ah, isot ja hyvät kirpparit!)

Merinovillahousut ja toppikset. 

Joulumekko. Lapset varmaan isona muistelevat, että joka joulu piti pukeutua samaan mekkoon :DVessaan kukallinen matto, uusi, 8€

Tyynynpäälliset 3,5€ x2

Carriwellin Mahatuubi 2€, tämä oli ihan huippu löytö! Samanlainen minulla oli ennestään valkoisena, ja sen olen todennut tässä loppuraskaudessa tosi suureksi avuksi.

Yksiväriset valkoiset verhot 5€. Nämä pääsivät olohuoneeseen pitsiverhojen taakse.

Valkoinen Malm-lipasto 30€

Kuomat 5€, loskarit 5€

Toppahousut 5€, POPin merinovillahousut 5€

116-kokoisia sisävaatteita, yhteensä 16€ (osa näistä ylimmässä kuvassa. Karvapaitaa lapsi on himoinnut jo pitemmän aikaa, nyt se löytyi)

98-kokoisia housuja 3x, yhteensä 6€

Joulumekko, eli Lindexin sydänkuvioinen mekko 3,5€. Näitä meillä alkaa olla aika hyvä kokoelma jo, lähes joka koossa.

BabyBjörnin sitteri 30€


Takimmaiset tyynynpäälliset löytyivät kirpparilta,
kun makuuhuoneen ilme piti saada uuteen tapettiin sopimaan :)
Muut omista jemmoista. 


Minkälaisia kirppislöytöjä olet tehnyt lähiaikoina?
Lue myös
Kirpparilöydöt ja arki löytyvät Instagramin puolelta @iloelolaura, tuu sinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti