sunnuntai 13. toukokuuta 2018

PyöräkärrykesäMe ollaan nyt omistettu reilun viikon ajan pyöräkärry, ja ai että, ihanaa!


Kun lapsia oli vaan yksi, mentiin pyöränistuimella. Haaveissa oli kärry sitten kun lapsia olisi useampi, ja nythän heitä on :) Ei tarvitse enää pelätä kaatumista, kärryä kun ei hevin saa kaatumaan!

Kärryviidakko


Pyöräkärryviidakko tuntuu olevan yhtä monenkirjava kuin lastenvaunuviidakkokin. Ei mulla oikein ole edelleenkään mitään hajua noista noin miljoonasta merkistä ja mallista mitä myynnissä on, mutta me päädyttiin Croozeriin. Ja tämä siksi, koska useammassa fb-ryhmässä kehuttiin kahta merkkiä eniten, Thulea ja Croozeria. Kyllä, uskon vahvasti muiden juttuja aiheesta :)

Tässä merkissä on se hyvä puoli, että istuma-asento on vähän takakeno, ja istuin kuppimainen. Se antaa edes hiukan paremman asennon nukahtamisen sattuessa, koska joka kerta toinen tai molemmat lapsista tuonne nukahtaa! Monissa malleissa istuin kun on paljon simppelimpi, laveri vöillä varustettuna. Toimii varmasti isommilla lapsilla, mutta meidän tyypit on 7kk ja 2,5v. Vauvatukikin meillä tuli mukana, mutta sitä ei hyvien penkkien vuoksi olla tarvittu vauvalla, kun osaa jo istua kuitenkin.

Vähän hinnakkaitahan nämä on, ja siksi me ostettiinkin omamme käytettynä alle puolella hinnalla kärryn ostohinnasta. Ihan hyvä diili, vaikka oikeastihan vasta aika näyttää, käytetyissä kun ei tietenkään ole mitään takuuta jäljellä. Eli #kirppislöytö tämäkin :)


Helppoa menoa


Mutta kuten alkuun jo mainostinkin, oon tosi innoissani tästä kärrystä! Kotona ollessa ollaan joka päivä käytetty nyt tätä, ja haaveilenkin tämän kesän olevan oikea pyöräkärrykesä! Ylämäet on vähän lääh puuh hiki -raskaita, onhan kyydissä lapsia yli 20kg ja kärry vielä siihen päälle. Hyvin rullaa kuitenkin muitoin.

Ollaan tällä jo käyty kerhossa, puistossa, kaverilla ja muskarissa.  Ja piknikillä! Kerhon aikana tosin joku kurja tyyppi kävi nappaamassa pyöräkärryn viirin matkaansa. Jollakin oli kova tarve sille, ilmeisesti.

Kätevää on, kun mukaan mahtuu hoitolaukku, vaihtovaatteet, piknikviltti, eväät, pari ostoskassia, kirppisostokset, kirjoja, pikarengas.. Testattu on, mulla kun tuppaa aina tuota tavaraa olemaan.. Valtava peräluukku siis.


Ei stressilähtöjä bussiaikataulujen takia hetkeen, hurraa! Tän maman hermot siis pitää kesälomaa :D


Löytyykö teiltä pyöräkärryrakkautta?2 kommenttia: