keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

86-koon hepenet


Kuinka paljon iloa voikaan tuoda jonkun  toisen vaatteet? Yllättävän paljon, ainakin kun kyseessä ovat tuon oman pikkutyypin vaatteet, joita kuitenkin pakosti itsekin katselee koko ajan, enemmänhän ne silmäkulmissa vilistävät kuin vaikka omat vaatteet. Ja joo, jotka vielä tässä vaiheessa saa äiti itse valita ;)Mekko ja tunika -tyttönä tottakai olen haalinut myös omalle tytölle juurikin nimenomaisia vaatekappaleita vaatelipaston täytteeksi. Niin monesti päivän vaatteita valitessa tai pyykkiä pestessä mietin, että miksi, oi miksi itsellä ei ole tällaisia vaatteita? Ylpeänä kantaisin ylläni varmasti aika montaa ihanaa mekkoa, joita meillä 86-kokoisena löytyy! :D
Eipä tuota lasta ole tarvinnut mekkoihin pakottaa. Vaihtoehdoista valitessa hän itsekin kyllä sieltä osoittelee usein mekkoja, näyttää tykkäävän väreistä ja eri hahmojen kuvista, joten nou hätä :) Ja joo, katsoo kyllä tarkasti myös äidin vaatteita, pyykkejä laittaessa luettelee aina, kenen vaatteesta on kyse.

Niin, ja kaikki kirppislöytöjä vieläpä ♥

2 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Lastenvaatteet on kyllä monesti niin paljon kivempia kuin aikuisten.

  Ja kirppistely on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Välillä meinaa kyllä kirppistely lähteä vähän lapasesta, mulla taitaa olla jemmassa vaatteita tolle ipanalle pariks seuraavaks vuodeks ;) mutta lohdutan aina itseäni sillä, että kun ei oo tarvinnut paljoa (vielä) oikeista kaupoista lapselle ostella, niin noi jemmat on vaan järkevä juttu ;)

   Poista